Persondata politik



Denne Persondatapolitik beskytter og regulerer din brug af softwareapplikationen Bellis (omtales "Applikationen") til mobile enheder skabt af udviklerne Christian Sørensen og Frederik Johansen, Brobygårdvej 17, 5230 Odense M, Danmark (omtales "Virksomheden") og vores partnere når du brugere vores hjemmeside www.bellis.io (omtales "Hjemmesiden") og vores iOS og Android applikation. Bellis mobilapplikationen og hjemmesiden omtales "Servicen".

Vi opfordrer dig til at læse denne persondatapolitik varsomt inden du bruger vores Service eller driver forretning med os. Ved at bruge vores Service accepterer du betingelserne forklaret i denne Persondatapolitik.

Denne Persondatapolitik vil blive opdateret efterhånden, som Servicen udvikles. Vi vil underrette dig om ændringer i Persondatapolitikken ved at opdatere den her og på vores hjemmeside. Du rådes til at læse denne Persondatapolitik regelmæssigt, da fortsat brug af Servicen anses som accept af ændringerne.

Cookies

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter du cookies
Klik her for at se, hvordan du sletter eller blokerer cookies.

Formål med cookies på Bellis
Bellis bruger cookies til at huske hvorvidt brugeren ønsker at forblive logget ind.

Personoplysninger på hjemmeside

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bellis, skal du rette henvendelse på mail@bellis.io. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Brugerleveret information

Applikationen opsamler den information du giver når du downloader og registrerer Applikationen. Registrering er ikke nødvendigt - men kræves hvis der skal være adgang til alle funktioner i Applikationen.

Når du registrerer dig hos os og bruger Applikationen, vil du generelt skulle opgive (a) dit navn, e-mail adresse, alder, brugernavn og andre registrerings oplysninger; (b) information du opgiver når du kontakter os for hjælp; (c) information du indtaster i vores system når du bruger Applikationen, som fx kontaktinformationer og andre informationer der i ikke identificerer dig, som fx kommentarer, anmeldelser og billeder.

Når du registrerer dig som bruger for at kunne bruge Servicen, vil det kun være muligt at logge ind med Facebook. Hvis du logger ind med Facebook, tillader du os at tilgå en række bruger oplysninger, som fx sin offentlige Facebook profil (afhænger af dine privatindstillinger på Facebook), din e-mail adresse, køn, fødselsdag og nuværende by.

Hvis du sender eller modtager indhold eller billeder, indsamler vi, bearbejder og gemmer indholdet på vores servere.

Ved at bruge Servicen, tillader du os at indsamle og beholde data relateret opgivet til Servicen. Når du videregiver personlige informationer igennem vores Service, vil den måske blive sendt til vores servere.

Automatisk indsamlet information

Samtidig indsamler Applikationen også visse informationer automatisk, heriblandt - afhængig af mobilens type - hvilken type enhed du anvender, enhedens unikke enheds ID, ip adressen på din mobile enhed, min enheds operativ system, hvilken browser du anvender og information omkring måden du anvender Applikationen. Indsamling af bruger lokation Når du anvender Applikationen, vil vi bruger GPS teknologi (eller lignende teknologier) til at bestemme din nuværende position, hvilken by du er placeret i og præsentere data ift. din position. Vi vil gemme og dele din position med andre brugere og partnere, da det er en del af funktionaliteten.

Ønsker du ikke at vi anvender din position til beskrevet ovenfor, bør du slå lokationstjenester fra i din mobiltelefons indstillinger.

Informationsdeling

Vi anvender måske dine informationer du har opgivet til at kontakte dig fra tid til anden for at informere dig om vigtige informationer, nødvendige henvendelser og markedsføringssammenhænge.

Vi anvender måske dine data på vores hjemmeside, til markedsføringssammenhænge på Facebook, andre sociale medier eller printet medier og lignende.

Vi vil kun dele dine brugerleverede og automatiske indsamlede data med tredjeparter på følgende måder beskrevet:
  • Hvis loven kræver det, til fx en stævning eller andre retslige processer;
  • Vi tror med god tro på at offentliggørelse af informationer er nødvendigt for at beskytte vores rettigheder, sikre din sikkerhed og andres sikkerhed, undersøg bedrag eller statslige efterspørgsler;
  • Med vores betroede kollegaer og partnere der arbejder på vores vegne, ikke har et selvstændigt brug af informationerne vi videregiver dem, har accepteret at overholde reglerne i denne fortrolighedserklæring.
  • Hvis virksomheden er involveret i en fusion, køb eller salg af hele eller en del af dets aktiver, vil du blive underrettet via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse på hjemmesiden om enhver ændring i ejerskab eller brug af disse oplysninger som samt eventuelle valg, du måtte have med hensyn til disse oplysninger.

Afmeldelse

Du kan stoppe al indsamling af information enten ved at ændre indstillingerne på din enhed eller slette Applikationen fra din enhed. Du kan bruge standard afinstalleringen som er en del af din mobile enhed eller den mobile applikation markedsplads eller netværk applikationen er hentet i.

Dataopbevaring - Administration af dine oplysninger

Vi opbevarer brugerleverede data, så længe du bruger programmet og i en rimelig tid derefter. Vi opbevarer automatisk indsamlet information i op til 24 måneder og derefter kan gemme den samlet. Hvis du vil have os til at slette brugerleverede data, som du har leveret via programmet, skal du kontakte os og vi vil reagere inden for en rimelig frist. Bemærk, at nogle eller alle de brugerleverede data kan være nødvendige for, at programmet kan fungere korrekt. Vi kan ikke garantere, at sletning altid sker inden for en bestemt tidsramme.

Børn

Vi bruger ikke Applikationen til bevidst at søge data fra eller markedsføre børn under 13 år. Hvis en forælder eller værge bliver opmærksom på, at hans eller hendes barn har givet os oplysninger uden deres samtykke, skal han eller hun kontakte os. Vi vil slette sådanne oplysninger fra vores filer inden for en rimelig tid.

Datasikkerhed

Vi træffer rimelige foranstaltninger for at beskytte oplysninger om dig mod tab, tyveri og uautoriseret adgang. Vi kan ikke garantere sikkerhed for data, der sendes til vores tjenester, fordi transmissionen af information via internettet ikke er helt sikker. Alligevel krypterer vi enhver kommunikation mellem appen og vores servere.

Dansk lov

Vores Service er baseret i Danmark. Oplysningerne vi indsamler er underlagt dansk lov. Vi betjener Servicen i Danmark, og afhængigt af dit bopælsland kan indgivelse af personlige oplysninger via Servicen indebære overførsel af personlige oplysninger til Danmark, eller hvor vores servere er placeret, som kan ændre sig over tid. Vær opmærksom på, at lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger i Danmark muligvis ikke giver beskyttelse svarende til dem i dit bopælsland.

Dit samtykke

Ved at bruge vores Service accepterer du vores behandling af dine oplysninger som angivet i denne persondatapolitik og som ændret af os. "Behandling" betyder at bruge cookies på en computer eller identifikatorer til mobile enheder eller bruge eller røre oplysninger på nogen måde, herunder, men ikke begrænset til, indsamling, lagring, sletning, anvendelse, kombination og offentliggørelse af oplysninger, som alle aktiviteter vil tage sted i Danmark. Hvis du bor uden for Danmark, bliver dine oplysninger overført, behandlet og opbevaret der under danske privatlivsnormer. Hvis du ikke accepterer vilkårene og betingelserne for denne persondatapolitik, skal du ikke give os oplysninger og ikke bruge tjenesten.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende persondatapolitikken, mens du bruger Servicen, eller har spørgsmål om vores praksis, bedes du kontakte os.

Sidst revideret marts 2019
Vi passer på dine data og bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre! Persondata politik. Okay! 🦁